Fredaaaaag

2013-05-31 / 22:26:58 ♥

Helg.
Fast igentligen inte. Jag har hur mycket som helst att göra. Har två prov nästa vecka och mitt muntliga tal på måndag. Sen är jag klar med hela jävla grundskolan. Ska man le eller storböla? Idag har jag tränat och vart på dansuppvisning och jag har så himla duktiga vänner. Ligger i sängen nu med alldeles för mycket mat i magen, så ont. Imorgon är det match yeeaaaaooo. Nu ska jag läsa sen sova!


-

2013-05-30 / 21:59:08 ♥


17 days

2013-05-27 / 21:15:56 ♥
 
17 dagar kvar till avslutningen och jag är så jävla stressad. 
Jag har två prov kvar och reslultatet på de motsvarar mina betyg i två ämnen, två labbrapporter, två hemkunskapsuppgifter, en träslöjdsuppgift, mitt tal, idrottsuppgift och spanskaprov. På 17 jävla dagar. Hur tänkte dom då? 

Har träningar och match hela veckan och ska på mina vänners dansuppvisning. Så ska jag hinna med allt det här. Jag bloggar när jag hinner, andas andas andas.

leave the world behind

2013-05-27 / 18:18:39 ♥
 
Hej!
Efter en ruskigt jobbig och äcklig hemresa igår så somnade jag rätt fort när jag kom hem.
Har haft en underbar helg med världens finaste människor. Vi har spelat minigolf, paddlat kanot, spelat kort, badat och cyklat och massa mer. Och ätit. Jag har ätit konstant haha mm love me. 
 
Har haft livräddning med skolan på Sydpoolen idag, och sen åkte vi tillbaka för tre lektioner. 
Hängde med linn efter, vi åt. Och kollade vänner. Och pluggade inte. 
Nu ska jag och pappa dra iväg till gymmet, har inte vart där på hur länge som helst så får se om dom känner igen mig... puss!

Klassresa

2013-05-24 / 05:27:12 ♥

Gick upp halv 5 idag (!!!) så är redan trött igen.. Och så hungrig. Alltså helt sjuuukt åt innan jag gick och la mig och det känns som jag inte ätit på år. Ska ner och göra frukost och byta om, ska åka i min klasströja på gud den är så jävla skön. Först tar vi snabbtåget till Stockholm och därifrån en buss till båten och sen båten till Åland jao då ska man utomlands :P hörs på söndag!


Dead girl lolz

2013-05-23 / 16:19:26 ♥

Jag är helt slut. Ikväll är det träning och imorgon ska jag upp vid 5 och åka iväg på klassresa till Åland. Det ska faktiskt bli mysigt att komma iväg, slippa skolan, äta, bada och bara umgås. För jag är helt serriöst död. Seya


So where do we begin?

2013-05-22 / 07:31:34 ♥

Vill vara hemma och kolla på film hela dagen och äta mängder av chocklad. Jag är så trött i huvudet och i kroppen så jag knappt kan hålla ögonen öppna. Slutspurten i 9:an kan ju vara bland det värsta i livet, speciellt när man nästan ångrar sitt gymnasieval. Ska fixa mig och sen dra till skolan, det är grönsaksbiffar iallafall det är väl något positivt. Älskar biffarna i skolan.


Tisdag

2013-05-21 / 21:31:44 ♥

Studiedagen igår var solig och varm, hängde på en brygga med Måns och Ellen på dagen och på kvällen var jag på dansuppvisning. Skolan idag var seg och regnig, och var tvungen att missa träningen idag för jag hade så mycket plugg, och nu får jag inte vara med på matchen imorgon är så jävla arg.
Har skypat med Daisy i någon timme och det har gjort den här dagen lite bättre.


Take you

2013-05-20 / 11:25:15 ♥

Hej hallååå
Var ute på ett försök till en springrunda imorse men något är väldigt fel med mina vader vill gråta och skrika för det gör så ont. Har pluggar ett tag nu och drack nyss en smoothie till frukost i solen, så vaaarmt. Om en timme ska jag ta tåget till Måns så ska fixa mig nu. Ikväll ska jag och några kompisar på Disas dansuppvisning, ska bli så himla roligt!


Star

2013-05-19 / 23:44:46 ♥


my weekend

2013-05-19 / 18:40:41 ♥
Jag har ingen söndagsångest!! Så glad. Har studiedag imorgon fuck yeah.

Igår gick jag hem till Linn där Ellen, Cecilia Clara och Ruben var,  vi gick och köpte massa chocklad och frukt. Sen kollade vi på eurovision hela kvällen och spelade kort. Vid halv 2 somnade vi alla förutom jag och Clara. Det var helt tyst och jag höll på att somna så lägger hon världens brakare. Jag som inte ville väcka linn försöker verkligen att inte skratta med Clara ligger och skakar typ av skratt så tillslut bröt jag ihop hahaha.. why I love her
 
Imorse tog jag ett tidigt tåg till Gnesta där Evelina mötte mig, så tog vi moppen och handlade. 
Har saknat min tjej så fruktansvärt och vi hade så himla roligt som alltid, vi åkte en till sväng till affären och fyfan vad kaos det blev, men det gör inget. Vi mös med hennes kattungar och åt hamburgare och tog genvägar med moppen och min hjälm flög typ av eftersom att jag hade en liten för stor och lite för snygg hjälm. 

 
När jag kom hem vid 4 mötte jag madde på IP men sen började det spöregna så vi drog hem till henne och spelade kort, lyssna på musik och drack te och chilläää.
Nu är jag hemma, ska hoppa in i duschen och sen plugga lite innan Linn kommer och vi ska kolla på VM-finalen. puss!
 

In the stream

2013-05-18 / 09:26:28 ♥

Godmorgon todos
Ligger i sängen helt död i hela kroppen och är sjukt trött och varm. Idag ska jag nog ut med båten en sväng och chilla men absolut inte missa hockeyn vid 3! Ikväll ska jag vara med lite vänner och kolla melodifestivalen och så.
Ska lämna sängen och städa och sen ut och springa. Have a good saturday please yes please


2013-05-18 / 00:58:05 ♥


gymnasium

2013-05-17 / 20:09:00 ♥
Någon som kommenterade och frågade vilket gymnasium jag ska gå, du måste ha missuppfattat det hela för jag ska börja jobba på direkten vid jordgubbssjälvplockningen i Hummelmora. 
Nej jag skoja. Har sökt Östra Real som första handsval, så förhoppningsvis ska jag gå där men vem vet om jag har kommit in eller inte, det återstår att se! 

Friday

2013-05-17 / 15:44:07 ♥

FREDAG!
En jävligt varm fredag. Det är ju värsta sommardagen. Hade oförberett hörförståelse prov i spanska på 8 sidor, var mindre kul eftersom att jag gissade på typ alla utom en. Hade även praktiskt hemkunskapsprov som sista lektion, det vart asgott men är väldigt mätt nu lol. Sitter i solen och svettas nu, kom hem för några minuter sen och ska om en timme dra på träning. Kul men varmt! Ikväll ska jag och papi äta på kallfors, tjockt gott.


Reload

2013-05-16 / 21:58:44 ♥

Nu är jag trött. Jobbig träning, ont i fötterna och har suttit och försökt få ihop en träslöjdsuppsats nu på kvällen. Jag är arg på mänskligheten idag och längtar till gymnasiet något brutalt (detta kommer ändra sig imorgon igen be calm). Nu ska jag sova goodnight


Change my mind

2013-05-16 / 14:33:27 ♥

Sista NP idag och jag kan andaaaas. Fast nej. Kommer inte höja mig i SO och har två prov och sjuttioelva inlämningar kvar. Åt iallafall sjukt god chocklad till provet idag så dreggel. Sitter och solar och äter bullar, mitt sötsug sträcker sig till Kina idag. Ska laga mat tidigt idag har tidig träning, längtar är hungrig hahah. Ne puss helg imorgon wiho party


Higher love

2013-05-15 / 16:10:13 ♥

Hej friends.
Sitter och pluggar med te och pratar med gosikatti, får mycket respons.
Har inte hänt något kul idag, ska laga god mat snart och sen ska jag ut och springa med Mikaela. Har mitt sista nationella imorgon, så jäkla skönt!!


•••

2013-05-14 / 20:50:25 ♥


allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om

2013-05-14 / 16:57:51 ♥
♥♥♥
Igår visade datumet en månad kvar till avslutning. En avslutning som alla år innan detta har varit något jag längtat till i månader, men som i år känns som en punkt för ett långt kapitel. En månad låter ganska långt, men en månad av 4 år tillsammans är ingenting. Jag ska lämna den skola som jag har öppnat dörrarna till nästan varje morgon i snart 4 år. Jag ska lämna de människor som ligger mig närmast om hjärtat och de som jag har upplevt så mycket med i så många år. 
Det känns nästan lite overkligt, jag tror inte riktigt att min hjärna eller mitt hjärta har uppfattat att allting snart är slut. Att i höst kommer vi gå skilda vägar och träffa andra personer som kommer att påverka oss och förändra oss. 
 
Men innan det händer, så är det saker som jag vill att ni ska veta. Jag vill att ni ska komma ihåg att ni är de personer med de största hjärtan jag känner, att ni är de som kan göra en helt värdelös dag till en helt underbar dag. Och att det är ni som gör mig till den jag är, och att jag inte kan tänka mig att ha några bättre vid min sida. Även fast jag kan tycka så otroligt illa om er och att jag kan önska att ni vore annurlunda eller bara kappish för ett tag, så är det sånt som gör att jag tycker om er så otroligt mycket. Jag tycker om att vi är så himla olika och att vi småtjaffsar, och jag tycker om att Ellen är mammig och att Linn verkligen lever upp till sin roll som ordförande Andersson även på fritiden. Jag tycker om det så mycket att jag aldrig vill att det ska försvinna. 
Kollade igenom bilder nyss och ni fanns med på de flesta av dom. Ni fanns med på bilderna från varma sommarkvällar, från de första festerna vi var på, från middagar vi anordnat, från shoppingtrippar, från konfermationsläger och från dubbelhaksbilder från lite överallt i landet. Jag hittade fyllebilder på er alla och jag hittade gamla konversationer som bara vi förstår, jag hittade bilder när jag stryper er och jag hittade snabba bilder.
 
I 4 år har vi alla vart en grupp, en familj som inte gör något utan att vi andra vet om det. Vi har varit med varandra så pass länge nu att vi känner varandra utan och innan, att vi inte behöver prata för att förstå varandra, att vi avslutar varandras meningar och att vi kan driva varandra till vansinne utan att den andra tar illa upp igentligen. Förutom Kraken dårå. (puss älskar dig). 
 
Så innan vi skiljs åt, och jag skriver det här så pass lång tid innan det är dags för att sen kommer jag aldrig klara av det, vill jag att ni ska veta det här. Att jag kommer sakna er varje dag som ni inte är nära, att det kommer värka av saknad i hjärtat när vi inte setts på länge. Och jag vill att ni ska veta att jag är så mammigt stolt över er alla för att ni ska gå på så fina gymnasium och att ni är duktiga hela bunten. Jag är så stolt över att jag kan kalla er mina bästa vänner och att ni är så fina personer. 
För ni är mina bästa vänner. Och jag älskar er mer än vad 1000 bilder eller ord kan beskriva. Jag älskar er mer än vad jag trodde var möjligt att man kunde älska en bunt sär. Jag älskar varenda en av er och jag vet att jag alltid kommer att göra det. På avstånd eller nära. Men jag vet också att ingenting kommer att bli samma sak igen. Så jag vill tacka er. För dessa otroligt fina år som vi har haft tillsammans, för alla minnen som vi har delat och för alla minnen som vi kommer att skapa framöver. Jag älskar er så himla mycket och ni är det finaste jag vet. För mig är ni oförstördbara och för mig kommer ni alltid att vara nummer 1. 
♥♥♥
 
 

Sockersockersocker

2013-05-14 / 07:25:08 ♥

IDAG ÄR DET SOCKER!!!
Har nyss ätit vaniljyogurt med start, typ det jag har suktar efter mest. Ska gå till skolan med Maddie nu, och det bästa är att Ellen har bakat en kladdkaka som hon ska ta med. Shit vad jag älskar mina vänner och socker!


my boo

2013-05-13 / 21:05:04 ♥
 
prisa alla gudar vad glad jag är att jag har dig♥

all I ever wanted

2013-05-13 / 17:41:49 ♥

Hello I'm in a matkoma and I hope you understand. Nejmen serri. Skoldagen var seg som fan, dock sjukt god mat så det lyste upp tillvaron. Traskade hem till Madeleine där vi åt brakarmellis och pluggade tillsammans. Älskar att vara där, second home and very good food. Nu har jag nyss ätit hemmagjord pizza, så sjukt gott. Ska göra klart min svenska nu och sen ut och springa med Mikaela, och vid halv 8 ska vi se på fotboll på IP! Glad på livet!!!


Sunday bloody fucking sunday

2013-05-12 / 09:27:31 ♥
 
Hej och glad söndag.
Skypar med Daisy vilket är våran tradition på söndagar, bästa på hela dagen.
Mår illa som fan och är helt seg, men ska upp och se på när några från mitt lag dömmer uppe på IP.
Sen ska jag väl iväg på släktkalas vilket jag inte ser fram emot en droppe, får se om jag kan smita iväg från det på något sätt. 
Måste plugga som ett as igentligen men jag orkar inte plugga är så trött på skolan, 33 dagar kvar håll ut.
See ya later aligator

Phoebe my darling

2013-05-12 / 00:02:25 ♥

Världens bästa


Lördag

2013-05-11 / 23:57:10 ♥

Hejhallå.
Hela min kropp är skadad efter matchen idag, är så jävla ledsen för hela min tå är uppskuren så vetinte om jag kommer kunna använda mina fotbollsskor vilket betyder ingen träning.

Åkte och shoppade skolavslutningsklänning efter, hittade en jättefin!! Kom hem vid 5 sen sov jag och chilla kanten tills Agnes kom då vi gick en promenad. Nu är jag helt slut och ska sova så skönt!

https://cdn2.cdnme.se/3866437/7-3/pic_518ebe9d9606ee5f68ccc102.jpg" class="image">


jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i

2013-05-11 / 22:58:21 ♥
 
 

Min gud min bibel

2013-05-11 / 08:09:14 ♥

"Om du repar upp historien, fast den är så dum. Om att klia tills det blöder, på en och samma punkt"


att lämna tystnaden och alla lögner utanför

2013-05-10 / 23:59:42 ♥

Jättegosig dag med Alicia i Stockholm, vi köpte med oss sushi och åt i Kungsträdgården, gooott. Sen skyndade jag mig hem, bytte om snabbt och drog på fotbollsträning, och sen vidare på middag. Nu är jag hemma och kan slappna av, måste sova för ska upp tidigt imorgon, bortamatch!!


Whatever you are, be a good one

2013-05-10 / 08:52:22 ♥

Ligger i sängen hos ma babe aka second home, har nyss duschat älskar att duscha här bästa balsamet. Igår gick vi till Ica och köpte bär, och gjorde smoothie när vi kom hem, så gooott. Kollade tvd och pll, grina litt. Vid 12 ska jag upp till Stockholm och äta lunch med en friendooo, kattigt.
Nu vill jag ha frukost ska hämta det tjarå


Shit could be worse

2013-05-09 / 18:34:17 ♥

Matchen gick bajs, men det var kul att spela. Bättre lycka på lördag!
Drog hem och duschade, sen gick jag Emma, Mikaela och Madeleine upp till IP igen och såg A-lagets match.
Nu väntar jag på mat och ikväll ska jag sova hos bästa, så gos. Blev typ höstväder ute nu, endå gos.


Fotboollll

2013-05-09 / 08:46:33 ♥

Kvart över 10 ska jag gå till IP och vid 12 är det seriepremiär mot triangeln. Dom är sjukt bra men yolo. Ska upp och äta frukost och försöka bli pigg är typ en vandrande zombie.


Mark & Lexie

2013-05-08 / 23:00:38 ♥

Det här är endast sorg. Jag har gråtits någon timme nu så ska nog försöka sova.. Alltså förihelvete dödade de lexie och mark så fucking onödigt


är det slut har vi redan sjungit uuuut

2013-05-08 / 16:19:12 ♥
hola todos
origenteringen gick helt okej, vi tappade bort oss lite i början men yolo.
Åkte hem och duschade och solade lite, sen gick jag hem till Clara där Linn var, så vi åt mat och spelade kort, lyssnade på musik solade och skrattade och hade det bra helt enkelt.
Nu är jag hemma är så jävla trött, ska kolla på någon serie och sen laga mat.
Ikväll ska jag spela fotboll med några om jag inte somnar lololol.
Ledig nu, yee. Hhahahah dör nej okej hejdå

Origenteringsdag japp

2013-05-08 / 06:43:12 ♥

Tjo brä.
Idag är det origentering vid 9 och sen får vi sluta och är lediga tills på måndag, snorskönt. Ska gå upp och göra en fet god frukost, jag och Linn SKA vinna idag serriöst är så jävla taggad.
Sen ska jag hitta på något med Clara och Linn blir nog jättegosigt.
Imorgon är det seriepremiär är så nervös, gräsplanen är skit efter vintern vilket är tråkigt eftersom det typ är sandgropar mitt på men hoppas det går endå. Nu ska jag försöka komma upp ur sängen, puss!!!!


För oss som aldrig vet vad vi vill

2013-05-06 / 19:52:53 ♥

Haft ont i magen hela dagen. Varmt, det var skönt. Matte nationella imorgon så jag tror att ni förstår att jag är lite hysterisk. Har pluggat ett tag men vet inte mer vad jag ska plugga på, så ska göra en kopp te och titta ett avsnitt Grey's anatomy och sen sova tidigt. Längtar efter fotboll imorgon.


Better than I know myself

2013-05-06 / 19:34:36 ♥

Det finns bra dagar när det knappt känns i hjärtat och så finns det sånna här dagar när jag vill ta ut det och stoppa in det när jag är redo att känna allt igen. Nu är det 1 månad kvar till sommaren och jag måste vänja mig vid tanken på att vi troligen inte kommer att ses på hur många månader som helst. Och du borde vara här varje dag hela tiden, för du känner mig bättre än vad jag känner mig själv. Du får mig att skratta så tårarna rinner varje dag varje gång vi pratar, men det gör inte att det är lätt när hjärtat drar ihop sig varje gång jag hör en låt som vi brukade lyssna på, varje gång tankarna vandrar två månader bakåt eller varje gång du säger att du behöver mig där och jag kan inte göra någonting. Du är min bästavän och jag vet att det kommer vara så föralltid men just nu just idag är jag så jävla arg på dig för att du flyttade.


Monday

2013-05-06 / 07:29:02 ♥

Godmorgon!
Är glad idag fint väder, seriepremiär om några dagar och även sista veckan på mitt sockerförbud! Vi har dock spanskaglosor tills idag som jag inte kan men ska charma min spanska lärare. Har vita jeans hoppas jag inte sätter mig i bajs blir så jobbigt då


Heaven is a place on earth with you

2013-05-05 / 09:25:25 ♥

Alohaaa
Igår åt jag och Linn dögod mat här hemma med papi och emma, och sen kollade vi på film hela kvällen och doppade potatis i beasås, haha så fancy. Idag behöver jag plugga,plugga och plugga till matte nationella men vet inte hur. Usch är så nervös men så otroligt skönt att de är de sista.
Mina fötter ska få vara på rehab idag, så jag kan få spela fotboll i veckan.
Ska ner och göra frukost lunch om ett tag mmmm längting


Promise we'll be alright

2013-05-04 / 13:25:39 ♥

Var ute på en löprunda med Linn imorse, det gick bra! Började typ grina påvägen hem för har blåsor på hela fötterna och det gör så jävla ont. Ska leka med min fotboll på baksidan och sen in i duschen, har nyss avnjutit den mirakalösa helt underbara salladen, nu låter jag som en orre men kolla på den..


Pick me up and take me like a vitamin

2013-05-03 / 22:05:51 ♥

Skolan idag flöt på medans jag förnekar att det är mattenationella på tisdag, näe bara näe. Fick A på engelska hör och läs delen mmm den satt fint.
Nästan direkt efter jag kom hem drog jag på fotbollsträning, och sen åkte jag hem med ruben, Ellen, Cecilia Clara och Linn så grillade vi hamburgare och badade, så mysig kväll med mina allra bästavänner! Nu ska jag göra en kopp te och lägga mig i sängen och kolla vampire diaries, imorgon är det träning träning träning, ska bli skönt!


3 maj

2013-05-03 / 07:32:41 ♥

Hade jobbigaste träningen igår så vaknade med träningsvärk, rätt skönt endå. Åt godaste frukosten på gud och nu är det freedag. Har redovisning och prov, så längtar tills den här skoldagen är över. Puss!


Ain't no reason

2013-05-02 / 16:59:49 ♥

Jag är olidligt trött. Hade idrottsprov idag och det gick braa, imorgon har jag hemkunskapsprov som kan dö. Är ashungrig men inte mat först efter min träning fyfan. Ska dressa om och traska iväg till IP nu. Imorgon är det fredag! Älskar fredag.


Valborg

2013-05-01 / 08:46:35 ♥

Hola todos!
Hade trevligt igår, kom hem i skaplig tid endå så det var skönt!
Ska ut och springa 9 km nu, och sen består resten av min lediga dag av fotboll och plugg, och soool!


RSS 

2.0