NÅGONTING SOM ALDRIG KAN BLI VÅRT

2013-08-31 / 19:12:00 ♥
 
Nu har Cecilia kommit hit och vi sitter och pratar och fikar lite.
Vi ska snart börja fixa oss lite smått för ikväll är det hanging at rubz som gäller. Ska dock hem rätt tidigt eftersom jag har match imorgon bitti, men det ska bli trevligt att få träffa mina kompizaaar.
 
Hörs imorgon, ha en bra lördagskväll peeps!
 

HÅLL DITT HUVUD HÖGT

2013-08-31 / 17:02:27 ♥
 
Hej världen!
Jag är så oförståeligt trött just nu. Jag har jätteont i huvudet och mår snorilla och min halvmigrän börjar komma krypandes som en parasit på en gräsplätt typ. 
 
Jag, Rebecca och min syster åt kladdkaka till frukost och vid 1 åkte jag och var med hampus ett tag. Jag var så sjukligt kissnödig på vägen hem höll på att börja gråta men så gav en underbar själ mig en 5:a för han såg att jag letade efter toalett, så jag kunde gå och kissa och jag kommer alltid att älska han för det.
Nu är jag hemma själv, bajsskönt. Ska göra te och se på Gossip Girl och sova ett tag. Puss.

MY BOO

2013-08-31 / 15:36:00 ♥
 

MYSFREDAG

2013-08-30 / 23:46:49 ♥
 
 
Efter skolan idag åkte jag och Rebecca hem till mig i regnet. Vi fixade oss och gick sen upp till Kallfors och åt massa god mat, så mysigt. Nu sitter vi i soffan och ser på film och har ätit världens godaste kladdkaka, så värt.
Vi ska snart gå och sova för jag är dötrött efter en lång och jobbig vecka, nu är det äntligen heelg.

2013-08-30 / 07:40:33 ♥


ALLA DRÖMMER VI OM LYCKAN

2013-08-30 / 07:34:44 ♥

FREDAG! Hoppas på en bra skoldag, har bara tre lektioner så det borde bli bra. Ikväll är det matfredag. Det gillar jag.


TORSDAG

2013-08-29 / 22:35:58 ♥

Hej och hå. Min dator laggar sönder så går bara att blogga från mobilen. Idag kom jag försent till skolan för att tåget var en bajskorv så det var väl lite pin men aja. Ganska seg dag var mestadels hungrig men hade skoj som vanligt med mina två hjärtebarn. Efter skolan åkte jag till min syster och åt mat och bullar där innan jag drog iväg på match. Det gick jättejättebra trots förlust, har så ont i kroppen nu. Har pratat med Andrea i någon timme om allt och inget, så bäst. Imorgon är det fredag och jag behöver inte åka först 8. Ännu bättre. Godnatt!!


ONSDAG

2013-08-28 / 20:34:30 ♥

Hej! Idag har det varit en ganska bra dag i skolan, lite seg men så kan det bara ibland trots att jag hade kort dag. Efter skolan mötte Ellen mig så åkte vi på bio, såg One Direction filmen och den var sååå bra och fin. Åt massa godis också, jättevärt. Nu sitter jag hemma hos Linn, vi har pluggat och nu har vi Idolmys med hennes lillebror. Ikväll ska vi se på Pretty little liars och så sover jag här, börjar 8.. Men nära från station härifrån så det gör inget. Ha en bra kväll, puss!


RÖRIGT

2013-08-27 / 17:20:53 ♥
 
fikaa igår
 
Hej hallå.
Jag är helt dödstrött. Jag har bärt på tunga väskor hela dagen, haft en jobbig och seg mattelektion och missat bussen så jag var tvungen att gå hem jättefort så jag skulle hinna äta middag innan träningen.
Men jag hann, så om en halvtimme ska jag på träning men igentligen vill jag bara sova.
 
Igår var jag på stan med Linn, Rebecca och Ellen efter skolan, vi fikade länge och kollade runt i affärer. Kom hem sent så pluggade, åt och sov. Jag hatar att plugga.
 
Ikväll ska jag duscha, plugga sova. Bara 3 dagar kvar till helg, och imorgon har jag kort dag med bara 3 lektioner, plus en liten sovmorgon. Onsdagar är lätt min favoritdag. 
 

TUMBLR

2013-08-25 / 13:27:08 ♥
 
jag har skaffat tumblr, klicka hääääääär för att komma till den brorsor och syrror och kusiner
 

DEN HÄR GÅNGEN KANSKE VÄRLDEN FÖRSTÅR OSS

2013-08-25 / 10:13:20 ♥
 
Igår var så himla bra, Kent var helt klart bäst, spelade bara bra låtar och avslutade med mannen i den vita hatten. Innan åt vi supergod mat och hade jätteroligt, underbar efterrätt också, matkoman där var så värd.
 
Nu sitter jag och Skypar med Daisy, var så länge sen. Vid halv 3 ska jag till samlingen till matchen, kanske inte världstaggad då söndagsångesten har krypit fram och jag behöver plugga, men det får jag göra innan för ikväll ska jah träffa Linn också. Blö vill inte till skolan imorgon. 
 

Invigning tele2 arena

2013-08-25 / 09:50:00 ♥

 


1 YEAR AGO

2013-08-24 / 13:08:59 ♥
 
saknar den här resan och människorna så mycket!
 

SIMPLE AS THAT

2013-08-24 / 13:02:53 ♥
 

INVIGNING

2013-08-24 / 13:01:54 ♥
 
Tjo katter,
Sitter i sängen och är helt död, begav mig ut på en välbehövlig springrunda och det var jobbigt som bara den men gick faktiskt bättre än jag trodde det skulle göra. Har fixat mig och donat och om en timme ska vi ta tåget till Stockholm med Junman's. Vi ska först till stan ett tag, och sen till STHLM tapas och käka, ska bli så gott. Ikväll är det invigningen av tele2 arena, där Kent, Lars Winnerbäck oc Robyn spelar. Ska bli så sjukt eftersom Kent och Winnerbäck är mina favoriter och nu får jag se dom på samma dag! Världsbäst!
 

2013-08-24 / 00:14:15 ♥
 
livets vän ♥
 

MAKE IT SO I WON'T HAVE TO TRY

2013-08-24 / 00:06:00 ♥
 
4 pics from the week bro's
 

Hej fredag!
Imorse trotsade jag vädret och hade klänning, det var kallt men det rann svett om mig i skolan för då satan i gatan blev det varmt. Jag fick stressa en aning imorse för mitt cptåg strulade, men jag klarade mig yolo. Det har vart en bra dag i skolan, jag,  Andrea och Rebecca har vart fredagsglada och det var god mat. När jag kom hem åkte jag på träning och sen hade vi gäster här hemma så satt med dom ett tag innan jag åkte hem till Linn och hängde med mina vänner, lika bra som alltid.
 
Nu ligger jag i sängen och är obeskrivligt glad att jag inte har en väckarklocka som kommer att väcka mig imorgon. Jag älskar helg. Ni kanske har märkt det. Men jag säger det igen. Jag älskar helg.
 

Rebeccas video from tha school

2013-08-23 / 22:37:06 ♥


TUNGA MOLN

2013-08-22 / 21:04:30 ♥
 
Den här dagen hamnar inte högt upp på någon lista alls. Jag har varit olidigt trött, det har verkligen bränts i ögonen och tankarna har varit på alla möjliga ställen. Vi hade två svenska prov och världens tråkigaste historialektion på en och en halv timme. 0/5.
Jag åkte iallafall hem med Cecilia och hennes mamma från stockholm, fick mig ett bra skratt längst bak i bilen, Carina är så himla rolig! När jag kom hem åt jag kycklingsallad och sen åkte jag på träning.
 
Idag var det en vecka sen jag började skolan, och trots det att det fortfarande känns ganska roligt att komma dit så är jag inte helt säker på att jag gjorde rätt val. Jag saknar mina kompisar så mycket för det är nästan ingen som förstår mina skämt och ingen som jag kan kasta lussebullar i bakhuvudet på och ingen som ger mig en stor jävla bamsekram när det är dåligt. Jag saknar mina jämnlånga eliter helt enkelt. Nu är jag längst och bredast. 
 
Ska se på senaste avsnittet av pll nu och sen sova tidigt, ska bli så himla skönt, och imorgon är det fredag. Jag längtar till helgen!! Imorgon ska jag lyssna på Oskar Linnros hela tågresan, upptäckte hans nya (nåväl) album nyss och det är SÅ värt!
 

THURSDAY

2013-08-22 / 07:09:48 ♥
 
Godmorgon!
Sitter hos Rebecca, vi har nyss ätit lite frukost och ska snart dra till skolan eftersom vi börjar 8 idag, kult.
Idag har vi iallafall alla lektioner tillsammans så det är mysigt. 
 
Igår efter skolan gick vi med Andrea till EG, träffade på Linn och Cecilia också, jättegos. Sen gick jag och Rebecca hem till henne och halvsov lite, och vid halv 5 åt vi på tacobar med Wendela, så mysigt. Hängde hos Wendela ett tag efter det innan vi gick hem och gjorde bajsmatten och somnade.
 
 
 
 

SOLIGT SOLIGT

2013-08-21 / 08:30:47 ♥
 
Idag ska det bli vaarmt så jag har shorre och linne jao. Skönt, om det börjar regna stryper jag någon.
Efter skolan ska jag träffa hampus sen ska jag hem till my babydoll och sova där, eftersom vi har matteläxa och för att vi börjar snortidigt imorgon, plus att hon är helt okej sällskap också. Men nu ska jag snart röra på fläsket ska göra spanskaläxa på tåget, happiness!!! ♥

SOVMORGON

2013-08-21 / 08:09:29 ♥
 
chacha bloggen :P
Igår var jag en dead man, jag gick som sagt sent, långa konstiga håltimmar, kom 30 minuter försent till min första mattelektion och var så nervös för spanskan så jag inte kunde äta, så var starving hela dagen. Matteprovet gick också bajs, men vad är en bal på slottet? 
Kom hem halv 7 och då gick jag direkt till Cecilia där mina friends var så firade vi henne med massa gott, det blev min middag för att jag är så jävla fitspo och träningsnarkoman. 
 
Idag börjar jag inte först 11 så sitter och äter bananpannkakor nu och är helt klar, och bussen går inte först om 50 minuter så jag kan chilla ett tag, skönt det bara skönt. Idag har jag bara två lektioner TACK OCH LOV. Fast en av dom är spanska så det känns som en plågsam evighet......... joke men typ.

LIKE I USED TO

2013-08-19 / 21:48:37 ♥
 
Hej människor!
Jag är trött som en ko. Idag hade jag engelskaprov i skolan och långa tråkiga lektioner där vi inte gjorde någonting, världens skönaste SO-lärare skrattade så det kom tårar, helt underbar. Tror dock inte han vet om det själv.. Gick direkt från tåget till samlingen och sen åkte mitt lag och jag och spelade match i Nyköping. Det gick inte så värst bra men jag skrattade mycket och efter åt jag och Mikaela med pappsirna på BK, det var såå värt, hade längtat efter det hela dagen.
 
Sitter i sängen och ska snart gå och lägga mig, imorgon har jag världens längsta dag framför mig. Går 8-5 med  bland annat idrott, matteprov och spanska. Ingen höjdare. Direkt efter skolan ska jag hem till Cecilia som fyller år imorgon, så det gamla gänget ska samlas och fira henne och fika, ska bli så mysigt, saknar dom. 
 
puss!

SUNDAY

2013-08-18 / 14:55:20 ♥
 
bilden är från min fina kamrat Ellen ←
 
Hej amigos! 
Hade en jättemysig kväll med tjejerna igår, vi låg mest och flamsade och åt glass, sen tog vi en promenad för att få lite luft och gosade ner oss i sängen med IKEA chocklad och chips framför Gossip Girl. Så mysigt.
Imorse hade Ellen's mamma gjort jättegod frukost till oss, så det åt vi innan jag stack iväg och spelade fotbollsmatch. Det var första efter sommaruppehållet och det var så himla roligt, och vi vann med 4-1.
 
Nu har jag tagit en dusch och ska försöka hitta något att äta till lunch, vid 5 ska jag nog upp och se på fotboll på IP med Agnes. Ha en toppen söndag alla fina och ni som är fula för den delen också. 
 

KOM ÄNGLAR

2013-08-17 / 16:57:59 ♥
 
Idag har varit en bra och skön dag! Imorse segade jag mig framför gossip girl och tvingade i mig frukost som var äckligt, jag var endast sugen på kött serriöst. Vid 12 åkte jag och mammsen och pappsen in till stan och shoppade lite, blandannat ett par skor och ett rosa paraply och lite mera fina saker. Sen träffade vi på Clara och hennes familj så vi lunchade med dom, supergott och världens bästa sällskap. När jag kom hem åt jag resterna av B & J och såg på GG, beroende än en gång...
 
Nu har jag städat rummet och ska tvinga på mig löparkläderna och sticka ut och springa så jag kommer igång lite. Ikväll ska jag hem till Ellen och sova där med Clara, blir säkert super. Imorgon är det årets roligaste match, är så taggad!! 

LOVE

2013-08-17 / 16:34:04 ♥
 
Min finaste syster som jag älskar hundrafemtio varv runt jorden.

SNOWMAN

2013-08-17 / 00:33:11 ♥
 
bilder från fjällen i vintras... HUR VIT FÅR MAN VARA?!
Jag vägrar vara sådär grå i vinter. Det är bara sorgset alltihopa. Jag hatar vinter om man inte är just i fjällen. Då suger det. Man är ful, trött, grå, mörkhårig och det är mörkt när man kommer hem från skolan. Tur att det är några månader kvar!!!

ÅT SAMMA HÅLL

2013-08-17 / 00:11:07 ♥
 
 
Nu är jag äntligen hemma och jag är TRÖTT. Det har varit en sjukt lång och jobbig dag.
Det började med att jag försov mig så jag hade en halv timme på mig tills tåget gick, vilket resulterade till en ful jag och frukost på tåget. I skolan hade vi massa lära känna övningar, helt okej förutom i slutet, då ville jag bara hem och äta typ. Sprang typ hem från bussen vid 5, slängde på mig fotbollskläder och fick skjus till min träning, kom 10 minuter försent men kom iallfall dit... love it. Direkt efter träningen gick jag till Clara, slängde i mig yogurt, starviiiing. Vid 8 åt jag middag med hennes familj, supergott. Jag, Clara och Linn åkte sen och köpte godis och såg på film, och nu kom jag nyss hem. Phy.
 
Nu är det heeelg, Helt sjukt att jag redan är i need efter helg.. kommer vara ett lik om några veckor.
 
 

FIRST DAY

2013-08-15 / 17:08:24 ♥
 
Nu är första dagen avklarad!! Jag var SÅ nervös imorse, och så sjukt trött på tåget till skolan. Jag mötte upp Rebecca på karlaplan så gick vi tillsammans till skolan. Först var det upprop i aulan typ, och sen gick vi med våra mentorer till klassrummen där dom mest pratade och delade ut papper och så. Vi är typ 28 tjejer eller nått och fyra killar ahhaha, jämt :/. Vi fick våra skåp och så, och åt lunch där. Det känns faktiskt ganska bra, vi har dock inte hunnit prata så mycket med dom i klassen men imorgon ska vi göra sammarbetsövningar och så, då kankse det känns bättre!
 
Slutade halv 1 och efter det fikade jag med Wendela och Rebecca på stan, och nu är jag hemma och ska äta middag och sen bege mig på träning. Jag är dödstrött. 
 

EVEN IF I TRIED

2013-08-14 / 21:43:11 ♥
 
Jag är såå mätt. Jag, Clara och Linn satt ute på altan och åt glass, sen åt jag lite middag och nu har jag nyss ätit chocklad. Mat är livet. Har duschat och fixat, bestämt vad jag ska ha på mig imorgon tillslut, och nu ska jag se på Pretty little liars, nytt avsnitt yaaaa. Imorgon står klockan på halv 6, kult fast nej. 

SISTA SOMMARLOVSDAGEN

2013-08-14 / 17:10:50 ♥
 
Idag har jag hängt men den här hjärtegosen. Laura kom hit typ 12, då badade vi och solade lite samtidigt, sen gjorde vi supergod lunch. Vi städade min garderob och hela mitt rum efter det och målade naglarna och skrattade så jag storknade, så mycket kärlek för den här homosapien.
 
Nu har hon precis åkt hem och jag inväntar Clara och Linn som kommer med två stycken ben & jerry's, världsbäst. Jag längtar! Dom ska hjälpa mig att bestämma vad jag ska ha på mig imorgon, för jag har ingen aning.
 

CRAZY STUPID LOVE

2013-08-13 / 16:41:14 ♥
 
Vi såg på denna film idag, och jag är så sjukt kär i Ryan Gosling att det inte ens är roligt längre.
 
 

NOW YOU SEE ME

2013-08-13 / 16:30:24 ♥
 
Igår åkte jag upp till Stockholm och gick på bio med dessa ↑, vi såg på Now you see me, den var faktiskt jättebraa fast lite skum i slutet men det gör inget. Jag och Rebecca var hemma hos mig vid halv 12, då såg vi några avsnitt av Gossip Girl innan vi somnade.
 
Imorse gick vi och åt frukost hos Ellen, och sen tog hon 13 bussen hem, och jag och Ellen bytte lite kläder. Sen kom Linn, då såg vi på en film och åt lite lunch, gosig dag! Om en timme ska jag dra på träning, ska bli jätteskojs faktiskt. Ikväll får vi se vad jag gör, jag är väldans trött och känner mest för att sova.

KÄRLEK SKONAR INGEN

2013-08-12 / 16:32:20 ♥
 
Idag har vart en mindre produktiv dag. Jag segade framför en film imorse och sen gick jag ut i regnet för att möta Alicia. Jag fick efter en bit gå hem och byta om till hunters, ni hörde rätt, för att mina converse var helt dyngsura. Vi åt iallafall lunch på åsgatan, mycket gott vettni. Kom hem vid halv 4 och då tog jag ett bad och såg på Gossip Girl samtidigt, och nu lyssnar jag på håkis och ska snart börja fixa mig för att ta bussen vid 6.
Puss lovers
 

WHISPERS IN THE DARK

2013-08-11 / 19:33:28 ♥
 
Idag har jag vart på Ikea med mammsen och pappsen och hängt i Stockholm, hittade min väska men ack vad dyr. Får se hur jag gör, men det liksom stod mitt namn på den.
Köpte lite saker till mitt rum också, gosigos. Vart regn och åskväder nu, ganska så mysigt med tanke på att jag inte har några planer ikväll, så jag ska nog sätta mig framför Gossip Girl och äta massa gott och dricka te. Har köpt en ny bricka där jag kan ha mat på!! Lycka!
 
 

I DIE

2013-08-11 / 19:27:21 ♥
 
 

4 DAYS

2013-08-11 / 19:24:55 ♥
 
... och jag är så glad att jag har dig. 
 

SUPRISE PARTY

2013-08-10 / 23:57:41 ♥
 
 bilder från kvällen
 
Nu är jag hemma efter att ha haft suprise party för Linn! Jag och Clara åkte hem till henne vid halv 4, vi var själva där och fixade mat och så, och innan klockan 6 så var vi 18 stycken. En kvart senare kom Linn hem och då hoppade vi fram och överasskade henne, så roligt! Vi åt och umgicks hela kvällen, och nu är jag helt slut.
Ska nog se ett avsnitt av Gossip Girl, har börjat om från början, vääärt.
 

RIVER FLOWS IN YOU

2013-08-10 / 13:39:16 ♥
 
Hade en bra kväll igår, träffade många saknade kompizar och såå.
Det tog emot lite imorse när klockan ringde halv 9, men vid 10 hade jag iallafall springskorna på mig och gick och mötte Mikaela. Vi spelade lite fotboll och sen sprang vi 4,5 km rundan. Inte så värst långt men så sjukt jobbigt i detta väder. Mina ben är helt slut, så det tog iallafall, jag som är så vältränad..
 
Nu ligger jag helt utamattad i sängen med datan i knät, ska göra en kopp te och sätta på ett avsnitt av Grey's anatomy tror jag. Alltså jag överkonsumerar te. Jag ka dricka två koppar te till lunch ibland, och jag dricker minst 2 koppar om dagen. Jag måste gå på rehab.
Sen efter det måste jag nog fixa mig, men nu ska jag kila puss hej!
 

BLACK AND WHITE

2013-08-09 / 15:47:41 ♥
 
mina favoritserier gånger 56 ♥
 

FRIDAY

2013-08-09 / 15:10:38 ♥
 
saknar detta lite just nu i det här snusk vädret.
 
Hade familjegos kväll med junman's igår, vi såg på Wallander! Den va bra den.
Jag och clara såg på pll innan vi somnade, och idag har vi ätit frukost och fixat lite saker. Kom hem för ett litet tag sen, ätit lite chocklad och chillat galet, ska om en timme ungeför göra mig iordning för fotbollsträningen.
 
Ska hem till Clara igen efter träningen, där jag och min familj ska äta middag. Sen ikväll ska jag iväg på lite roligheter. Det blir en bra kväll, längtar sjukt till middagen!
 
 

B-DAAAY

2013-08-09 / 13:11:00 ♥
 
Grattis älskade bästavän. Jag önskar inget mer än att jag kunde få vara hos dig, för snart har det gått ett halvår sen vi sågs men det är fortfarande du som känner mig så bra att jag inte behöver yttra ord för att du ska förstå. Det sliter fortfarande i mig och ibland känns det helt omöjligt orättvist att det ska vara såhär, och ibland sitter hjärtat på helt fel ställen och ibland går jag sönder inuti, men då tänker jag på att jag har en sån tur att få ha dig på nått sätt alls. Hellre tusentals mil ifrån mig än att det inte skulle vara vi på något sätt.
Det finns inte på världskartan att i mars det här året var sista gången vi såg varandra. Vi ses snart igen.
Så, grattis på din dag mitt hjärta och min glädje. Fira ordentligt och glöm mig inte. Jag älskar dig hundratusentals varv runt jorden. Du är världsbäst.
 
 

CHALET GIRL

2013-08-08 / 17:15:08 ♥
 
Såg på chalet girl imorse, med min älsklings chuck ♥
Drack en god smoothie och efter filmen åkte jag och mamma in till stan, fick med mig lite fina saker sådär. 
Nu har jag precis ätit kycklingsallad, gottigott, och ska bege mig till min fotbollsträning i detta ösregn. Det lyckas alltid regna när jag ska träna, bajs också. Direkt efter ska jag hem till Clara och duscha och så, sen ska vi fixa lite saker så ska jag sova där inatt, vi ska dricka te och se på film, då kan det gärna få regna!
 
Fick mitt schema idag också, ser helt okej ut! Slutar tidigt varje dag, aldrig senare än 20 i 3 så det är ju sjukligt härligt. 1 vecka kvar tills jag börjar idag, poop på det.
 
 

DINNER WITH MY BESTIES

2013-08-07 / 23:29:07 ♥
 
Hejsaan!
Fotbollen igår var jätterolig att se på, kanske inte världens bästa spel men endå roligt.
Åkte hem till Linn efter och sov där, supermysigt. Imorse åt vi frukost, såg på serie och duschade och fixade iordning oss. Vid 2 tog jag, Clara och Linn tåget till Stockholm och shoppade, och vid 7 ungefär satte vi oss på Friday's och åt middag och efterrätt, så sjukt gott. Det var Linn's födelsedagspresent, så himla mysigt att vara tillsammans igen. 
 
Nu är jag iallafall hemma och har druckit te och sett på senaste pretty little liars avsnittet, så bra!
Hörs imorgon, då ska jag chillääää!
 
 

DOM SOM FORTSÄTTER ENDÅ

2013-08-06 / 14:15:22 ♥
 
Det blev ändrade planer, så jag och Clara hade myskväll hemma hos Ellen igår med massa gott och skrattade massa och såg på en ganska dålig film. Sen imorse åt vi god frukost och sen åkte vi hem till älskade efterlängtade Linn, hon berättade massor av vad hon gjort, visade vad hon hade köpt och så. Hon hade inte glömt mig!! Men det var näst inpå.. nåväl. Så himmelskt att hon är hemma igen.
 
Jag kom hem därifrån för ett tag sen och snart kommer min kusin och hämtar mig, så ska vi ut och käka i Stockholm och sen ikväll gå på Manchester United - AIK, så roligt! Sen tror jag att jag sover hos Linn, får se vad klockan blir. Vågar inte stanna upp och tänka eller sova själv för då får jag ångest. 9 dagar kvar och det är nästan så man skrattar när man hör det.
 

LIVET ÄR FÖRJÄVLA BRA

2013-08-05 / 17:12:30 ♥
 
Halooo
Igårkväll åkte jag hem till Vendela, vi åt scones till middag och såg på grey's anatomy hela kvällen och drack te, supergos har inte träffat henne på en massa veckor. 
Vi åt frukost i solen imorse och sen tog jag bussen hem, och direkt åkte jag och malin till stranden, solade badade, åt snackade i några timmar, så himla bra.
Nu är jag hemma och snart kommer Clara som ska äta middag här, och vid 10 ungefär ska vi hem till Linn som kommer hem från Malta inatt vid typ 1, men vi ska vara där ett tag innan hon kommer hem bara för att haha.
Saknar henne så sjukt mycket men är rädd att hon ska ha glömt mig!!!!!

TRÄNA ÄTA SOVA DÖ

2013-08-04 / 09:30:28 ♥
 
Så var det detta med att fotbollen var igång igen... har hafft två träningar än så länge och båda har vart någon slags av fys, och jag känner verkligen hur otränad jag är. Kändes som två stenblock i låren och kunde ej röra armarna och magen brände när jag satt ner hah. Men det är faktiskt en av de bästa känslorna i världen, låter noob men så är det. Så nu blir det mer fokus på träningen, har tagit ett break från den i typ 2 månader och det märks i både kropp och själ.
 
 

YOU LIGHT UP LIFE

2013-08-04 / 09:17:36 ♥
 
bild för ungefär precis ett år sen
 
Igår åt jag middag och världens godaste kladdkaka hemma hos manfred med hans familia, och sen gick jag Clara och Manfred ut och åkte till nått känt berg som man såg över stockholm och satt där, lyssnade på musik och snackade. Sen gick vi runt lite varsom och vi tog halv 12 tåget hem. En jättemysig sommarkväll!
 
Idag ska jag ligga i solen, lyssna på sommarprat, musik och läsa min porrbok del 2. Alltså femtio nyanser av mörker, jag vet inte varför men jag tycker att trots det faktum att det är en porrbok så är den fin och rolig att läsa , så jag var tvungen att köpa uppföljaren lol. Men gömmer endå omslaget när jag tex läser den på tåget haha..
Klockan 2 ska jag stå i kioske på IP, men man kan sola lite samtidigt och jag tror att det är A-lags match och det är ju kul att se på.
 
Ska andas in varje liten värmepust som finns kvar av dessa 11 dagar.
 
 

SUMMER I FUCKING LOVE YOU

2013-08-03 / 16:54:39 ♥
 
sommar sommar sommar. Vill aldrig att den ska ta slut.

THE WEIGHT OF US

2013-08-03 / 16:44:23 ♥
 
Hade en jättebra kväll igår hos Ellen med kompisar, åt god mat och skrattade massor.
Imorse var jag väldigt seg och sov länge, och direkt när jag vaknade åkte jag och pappa och köpte en ny laddare till mig. När vi kom hem hittade vi min gamla i tvättkorgen.. pallar ej.
Drog hem till Ellen och hängde vid hennes pool med Måns och Cecilia, vi åt våfflor med bär och glass.
 
Nu har jag läst lite i solen och duschat och gjort mig lite fräsh, ska ta bussen om 50 minuter till Manfred i Stockholm där jag och Clara ska hänga ikväll. puss!
 

,

2013-08-03 / 00:18:46 ♥
 
ja,
 

ALL GOOD THINGS ARE WILD AND FREE

2013-08-02 / 17:40:19 ♥
 
Hej!
Det har varit en otroligt bra dag fram tills nu. Jag sov ju hos Cecilia igår efter min träning, vi såg på film och åt. 
Imorse åt vi frukost och sen gick vi till Ellen och badade och solade i hennes pool, och vid lunchtid cycklade vi tre upp och handlade på Ica och åt lunch i parken. Eller glass och pommes men same shit.
Sen fortsatte vi sola och nu när jag kom hem för ett tag sen inser jag att min telefonladdare är borta och ingen av mina vänner har en iphone 5 laddare, och min dator är helt upfuckad typ fått virus eller nått.
Hungrig är jag också. Har precis fixat mig lite, eller satt på mig kläder och duschat, och ska snart gå till Ellen där jag, Cecilia och Clara ska äta middag och lite så.
Vi hörs när mina tekniska saker lever

YOUR PAST NEVER DEFINES YOUR FUTURE

2013-08-01 / 17:03:36 ♥
 

NOTHING GOES AS PLANNED

2013-08-01 / 16:31:57 ♥
 
I tisdags kväll efter den otroligt regniga träningen, åkte jag, Clara och Manfred hit. Vi lagade middag, kladdkaka och spelade kort och drack te. Han tog 11 tåget hem och jag och clara bosatte oss i mina föräldrars säng och tittade på hannah montana och skrattade halva natten typ. 
På morgonen efter såg vi Pretty little liars och åt frukost, och vid 2 åkte jag till Gnesta och var med Evelina. Vi åkte till stallet vid 5 och red, sen när vi kom hem vid 9 åt vi middag, och sen såg vi på film och åt godis.
Idag åt vi frukost ute i solen och sen åkte vi ring efter båten som var så himla roligt, och sen bastade vi.
 
Nu är jag hemma igen och humöret är detsamma som vädret. Regn. 
Träning om en och en halv timme och jag längtar till att få ut känslorna på en rund boll. 
Ikväll ska jag hem till Cecilia, chocklad, té, göra om hennes rum och se på film står på listan. Jag gillar henne.

RSS 

2.0