COOL KIDS DON'T DANCE

2013-06-30 / 21:27:00 ♥
 
Idag har jag hängt med dessa snyggingar!
Jag mötte dom vid stationen vid 12, och då gick vi upp till Kallfors och åt lunch i solen och snacka massa.
Sen vandrade vi hem till mig och badade, lyssnade på musik och bara chilla galet. 
De drog vid 5 och har vart vid kvarnsjön med folk, kom hem därifrån nyss.
Sjukt mysig dag, tycker om er massor. Checka in deras blogg för har snott bilderna därifrån och kommentera hur fula dom är för dom ser vidriga ut!!! Illa luktar dom också. TRYCK HÄÄÄÄR
 
Jag och min underbara mensvärk ska snart gå och sova, ska upp klockan 6 imorgon för ska jobba :)
Lyckan som sprider sig när man tänker på det. Får adrealinkick. 

I HAVE NO REASON TO LOVE YOU BUT I DO

2013-06-30 / 10:52:12 ♥
Godmorgon!
Har ätit jättegod frukost, yogurt med jordgubbar asså bara ja ja ja.
Ska snart ta med mig mina fötter och gå och möta Rebecca och Wendela, dock fuckar detta väder med mig, är det varmt eller kallt, är det soligt eller molnigt? Ska jag ha vinterjacka eller gå naken?
Ska jobba imorgon. Har söndagsångest. Sista veckan och pannkakstårta på kvällen. Får väl gå an...
 

YESTERDAY

2013-06-30 / 10:38:49 ♥
 
Igår vid 11 kom Ellen och Clara hit och då tog vi cyklarna till jordgubbsplocket, och plockade massa jordgubbar och åt såklart tills vi fick ont i magen. Vid 2 mötte jag Mikaela så gick vi till affären och köpte lite gott som vi skulle ha på matchen. Det var värsta folkfesten på IP, jätteroligt och superfint väder. Fotbollen i sig var väl inte den bästa men det var själva grejen som var kul, gruntisarna vann, fuck yeah.
 
Sen gick jag hem och efter ett tag kom Cecilia så gjorde vi pannkakor och satt på gräsmattan och åt. Vi spelade senare Wii med min kusin som var hos oss, det är ju faktiskt brutalt roligt, mindre roligt är att jag typ har träningsvärk idag... som den träningsnarkoman jag är. 
Sen satt jag och spelade Sims till klockan 12 tills jag somnade, hahah älskar sims mest av allt.

NO LOGIC DOWN HERE

2013-06-29 / 18:37:20 ♥
Försökt skriva någonting länge. Får inte fram något. Är jag hysteriskt ledsen eller hysteriskt glad? Jag vet inte. Kan man känna så, är det normalt? Är det normalt att känna att man älskar det man har just nu, men samtidigt vara så trött på det? Kan man inte vilja byta skola, men inte komma tillbaka till den gamla? Jag tror att jag vill att allt ska stanna upp ett tag så man hinner tänka. Det går för fort. Det är för jobbigt vissa stunder. Jag tycker att det är jobbigt att hålla fast vid det gamla och släppa fram det nya. Det är svårt att få det att gå ihop utan att utelämna någon eller något som man faktiskt inte är redo att släppa riktigt ännu. Och samtidigt är det svårt att göra någonting åt saken när man känner att man själv är den där som blir släppt, hur länge ska man hålla fast? Och hur vet man om det ger en mer glädje än sorg, när vet man när det är dags att släppa taget? Vet man det någonsin? Jag tror inte det. Och jag tror inte att allt sker av en anledning, och jag tror inte att man släpper taget om något så att något bättre kan träda fram. Det är bajssnack. Det ligger på samma nivå som bajs helt enkelt. Allting bara händer. Det finns ingen baktanke med det. Det bara händer, och ibland visar det sig vara skitbra och ibland är det skit. Sammanfattning: Jag är dölycklig men förvirrad och hastigheten på det här sommarlovet går för fort. 
 
 
hahahah verkligen careface men jag får skriva vad jag vill för det är ett fritt land och luften är fri. 

JARÅ

2013-06-28 / 17:29:05 ♥
 
Hej världens tröttaste och sjukaste, gladaste människan i universum.
Jag kom in på östra real och rebecca också!!! Alltså kan inte fatta det loool. Hade även 20 poäng mer än vad jag trodde hahahah så det var en glad överasskning. Vad är felet med mig...
 
Har nyss tagit en dusch och ska hem till Linn, vi ska fira genom att köpa thaimat och bara snacka, vi har mycket att ta igen. Ikväll ska vi kanske hem till Alexandra!
Jag har brutalt ont i halsen och i kroppen och i huvuvdet men yolo

START THE DAY WITH A SMILE

2013-06-28 / 07:41:23 ♥
Jag och rebeccaaa
 
GODMORGON ÄLSKADE FREDAG!
Idag är jag superglad och supernervös och har supermycket ångest. Anledningar till varför jag är glad : det är fredag, bussarna går igen så jag kan ta buss ti
 
ll jobbet, jag har helg om några timmar, det är sol, jag ska få träffa min Linn som jag saknar så det gör ont fast vi sågs för mindre än en vecka sen. 
Anledningar till att vara supernervös och ha supe
 
rmycket ångest : får veta under eftermiddagen om jag kommit in på mitt förstahandsval på gymnasiet. Jag kommer dö om jag inte kommer in. Jag har en känsla av att jag inte kommer göra det.

Igår efter jobbet åkte jag hem till Clara så åt vi jättegod mat med hennes familj, och fixade oss lite och mötte Alexandra. Så åkte vi  in till Stockholm och mötte Wendela och Rebecca, så gick vi på the script med dom. Jag tappade bort Clara så jag stod med Wendela, Rebecca och deras kompis Nicole, vi hade jätteroligt, inte för att the Script är mina favvosar men det var roligt att umgås med nya människor och göra någonting!
 
Nu ska jag ta bussen till jobbet, slutar klockan tre, då ska jag hem och kolla gymnasieantagningen och sen ska jag hem till Linn, och ikväll ska vi umgås med lite kompisar!

WHERE I AM MIGHT BE LOST

2013-06-26 / 21:13:20 ♥
 
Hej darlings
Igår efter jobbet var jag på bio med min Ellen, vi såg baksmällan 3 och den var så jävla rolig!! Vi gick och strosade i lite affärer innan och köpte med oss massa gott till bion.
Idag var det segt att gå upp. Är förkyld och min hals gör ooont. Menmen, Det gick iallafall ganska bra och det är roligt när man får höra att det går bra! Gick till Lauras jobb efter så åkte vi hem hit och åt mat och kollade på film och bara snackade och så, supermysigt. Har nyss druckit te med mammsen och ska se på Pretty little liars nu.
Godnatt!

TUESDAY

2013-06-25 / 07:23:10 ♥

Godmorgon!
Trött som fan men yålå. Ska snart ta tåget till jobbet, varmt ute så de nice. 14 dagar kvar tills jag är påväg far away från Sverige och jag dölängtar.


WORK HARD EAT MUCH FOOD

2013-06-24 / 21:45:12 ♥

Idag har det var så fruktansvärt jobbigt att jobba. Jag sov 2 timmar inatt, grät typ 1 timme pga mensvärk och att svetten rann, så det slutade med att jag gick och la mig klockan 4 i soffan. Jag valde att ha långärmad tröja vilket resulterade till svettsvett. Jag fick knappt i mig någon mat och sen dog jag av hunger, men då fanns det chocklad i personalrummet lifesaver. Kom hem och åt sjukt god mat, sen skulle jag ut och springa men efter ett tag fick jag jätteont i magen plus att jag glömde mina hörlurar. Sen kom iallafall Alexandra och drack te med mig på min altan, det var bra! Har fått jättemycket fräknar idag, det är både bra och dåligt. Dåligt eftersom alla barn sitter och räknar de så kallade "prickarna" och kallar mig Pippi. Godnatt!!


.

2013-06-23 / 21:37:18 ♥


YOU SEEM SO FAR AWAY

2013-06-23 / 19:50:04 ♥
 
 
Jag är så otroligt makalöst trött. Blev helt död efter fotbollsmatchen idag, och nu har jag jätteont i halsen och hela kroppen fightar against mig. Var och åt middag med pappa för ett tag sen, och nu ska jag göra en kopp te och lägga mig i sängen och se på någon film. Jag har söndagsångest på sommarlovet. Jag orkar inte jobba imorgon, jag gör verkligen inte det. 

LET LIGHT SHINE OUT OF DARKNESS

2013-06-22 / 22:40:28 ♥
 
Hej bloggisshh!
Igår var det som sagt midsommar, åt så sjukt mycket så fantasin räcker inte ens åt. Firade vid kvarnsjön på kvällen med kompisarna, det var roligt och jättemysigt tills myggen kom och attackerade oss. Så jag och Linn hamnade till slut ute på min altan vid 12 ungefär och fick för oss att baka en kladdkaka. Den var så mäktigt god!
Sjukt äcklig natt, vaknade av kramp i vaderna, att jag mådde illa, svettades, frös osv. Jättekonstigt! Sov bara några timmar också, buhäää.

Imorse var jag lagom taggad på båttur i Trosa, men det var bara att stiga upp. Jag, Ellen och Linn tog bussen till Trosa där vi satt på ett fik i någon timme innan ett par random killar hämtade upp oss med deras båt. Dock var de väldigt trevliga randoms och Ellen kände en av dom lite, så det var inga pedofiler som hämtade upp små flickor vid hamnar och gjorde dom gravida mitt ute på sjön. 
Vi åkte ut till en ö och grillade hamburgare, badade, drack gott och bara hängde i några timmar.
Vid 7 åkte vi tjejer tillbaka hemmåt, men hoppade av hos Ruben där lite kompisar var. 

Nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mig, för imorgon har jag min sista seriematch innan uppehållet och jag har laddat upp med massa orreenergidricka för att jag ska orka. Sen ska jag iväg och vara med en saknad bajs på eftermiddagen aka kvällen. Blir trött av att tänka på det. Jag kör tills jag dör helt enkelt.

MIDSOMMAR

2013-06-21 / 13:49:22 ♥
 
Glad midsommar!
Jag ska fira med familj och vänner nu på dagen, och ikväll ska jag iväg och umgås med fina kompisar.
Ha en toppendag!

KISS ME HARD BEFORE YOU GO

2013-06-19 / 20:21:50 ♥
 
Världens jobbigaste kväll.
Nu ska jag sova och imorgon är det jobb och träning. Orkar inte & vill inte.

SPANIEN

2013-06-19 / 17:01:51 ♥

20 dagar kvar till detta, det är vad som håller glöden uppe så att säga!!


THURSDAY

2013-06-19 / 07:39:09 ♥
 
Har redan lagt upp den där I know förihelvede men hade inget annat så let's be a pain in the ass.
Inget speciellt händer. Jobbar, äter, tränar, sover, dör. 
Idag ska vi fira midsommar på dagis, äta tårta och dansa runt stången, gos!
Snart får jag helg, längtar ♥♥♥

VIDRIGT SNYGG

2013-06-18 / 22:03:04 ♥


I KNEW IT WHEN I HELD YOU

2013-06-17 / 19:50:33 ♥
 
Min fot. Äcklig. Jag hatar fotbollsfötter.
 
Hej!
Det gick bra och jobba, och barnen var jättegosiga. Det är ju lite segt, men man vänjer sig nog.
Efter jag slutat tog jag tåget hem och gick till Clara och hängde ett tag och sen åkte jag och pappa och köpte nytt busskort. När vi kom hem hade min syster gjort laxsallad och det var himmlen eftersom jag inte ätit sen 11, så skakade typ av hunger lol. Nu har jag duschat och kollat på oth, och nu ska jag sova för jag har aldrig vart såhär trött. Det är ofattbart kan inte stå rakt. Godnatt ♥♥
 

I MISS YOU IN FOREVER WAYS

2013-06-17 / 19:44:11 ♥
 

AREN'T WE ALL JUST RUNAWAYS?

2013-06-17 / 07:41:33 ♥
 
Godmorgon!
Om en timme ska jag dra mig mot jobbet, lite nervös haha vet knappt vart jag ska...
Ska jobba på ett dagis i tre veckor så det är riktigt chill iallafall, barn är mysiga och jag gillar att leka så vad finns det att klaga över? 
Det ska typ bli varmt idag men jag har jeans och långärmad ↑, känns fel och komma i shorts första dagen och bah "tjenaaa I wanna play with your kids ;)".
Hörs senare!

LIFE IS TO BE LIVED, NOT CONTROLLED

2013-06-16 / 18:45:52 ♥
 
Nu ska jag byta om och sen möta ma bestfriend så ska vi gå morarundan.
Vad vore jag utan promenader fyllda med tjejsnack igentligen?

ESTOCOLMO

2013-06-16 / 18:34:00 ♥
 
Gosmysig dag med Rebecca, vi åt för det mesta och sen gick vi lite i affärer.
Om två veckor vet vi om vi har kommit in på Östra, vet inte vad jag tar jag mig till om jag inte gör det. Eller om hon inte gör det, för hon har velat det hur länge som helt nu. Så scaryyy.
 
 

YOU BETTER KNOW WHAT YOU'RE FIGHTING FOR

2013-06-16 / 09:59:16 ♥
 
 
Godmorgon!
Är brutalt trött, som alltid nuförtiden lol.
Ska om några minuter börja gå mot tåget, ska upp till Stockholm och hänga med Rebecca.
Tror vi ska sätta oss någonstans och käka lunch eller fika bara, gos!
Imorgon börjar jag jobba också, wehoo.. nejmen det ska faktiskt bli helt okej.
Men nu ska jag fixa det sista, puss hej!

Cozyyy

2013-06-16 / 00:50:46 ♥

Kom nyss hem, fick skjuts av Rasmus vilken hero! Hängde hos han hela kvällen med Linn, Ruben, Måns, Ellen och Malin. Vi köpte 9 Marabou och smälte i hans chockladfontän, fast vi använde bara 5 eftersom de andra stelnade så de gjorde vi bajskorvar av istället, mogna. Vi såg på film och åt jordgubbar och sen spelade vi monopol och slösåg på en annan film innan alla drog. Mysig kväll! Har så bra vänner


Trött X2000

2013-06-15 / 17:38:07 ♥

Är helt död. Vaknade nyss har sovit i någon timme. Ska snart göra mig i ordning för ska hem till tha man on tha picture med några vänner. Vill bara sova... Woop woop party


WHEN YOU'RE TIRED...KEEP GOING

2013-06-15 / 10:44:47 ♥
 
Nu drar jag iväg på fotbollsmatch i Nyköping!
Det är ett bra lag vi möter, nyköping är alltid bra hatar dom lol, men jag är fett taggad och solen lyser så jag tror att det kan bli bra dethäraa.
Köttaaa! ♦

Ordbajsar

2013-06-14 / 23:04:01 ♥

Märklig känsla. Vet inte om jag är väldigt glad eller väldigt ledsen. Det är för mycket som snurrar i huvudet just nu, det är för mycket jag ska hinna med och det är för viktiga beslut som ska tas. Jag känner mig ensam. Inte att jag inte har någon att umgås med eller prata med, för sånna personer har jag gott om. Jag känner mig ensam för jag tillhör ingenting längre. Jag är liksom solo. Det är skrämmande men bra för mig. Imorgon ska jag spela fotbollsmatch och jag hoppas att viljan kommer tillbaka för annars vet jag inte vad jag gör. Jag undrar även hur allt kommer se ut om några veckor, när jag och mina vänner inte har något att luta oss mot. Förut hade vi skolan, nu är det upp till oss själva att fixa så att vi ses och håller uppe det bra vi har. Jag är så jävla prädd. Det är jag verkligen.

Knasigt inlägg. Nu ska jag svara på sms som jag förträngt under kvällen och sen ska jag nog dra en sov. Imorgon kommer bli en bra dag!!!


skolavslutning

2013-06-14 / 21:08:40 ♥
 
Några bilder från avslutningen

slut

2013-06-14 / 12:28:02 ♥
 
Igår hade jag skolavslutning och det var så jävla jobbigt. Linn och Cecilia höll tal och jag grät så mycket, Josefine i min klass sjöng en låt till oss och mina tjejer fick gå upp för de hade fått sjukt bra betyg.
Sen skulle jag säga hejdå till hela klassen och det gick bara inte. Det gör fortfarande ont i hjärtat och kan itne riktigt förstå det. Det är liksom slut nu.
 
Drog hem till Clara med några och åt mat och tårta, och sen åkte jag hem och sov ett tag, kollade igenom mina betyg och är faktiskt ganska nöjd! 
Vid 6 åkte jag hem till Ellen där vi var några stycken som åt gott och lyssnade på musik och chilla, och sen vid halv 9 drog vi till Enekullarna där det var avslutningsfest för 9:orna. Blev ju inte riktigt så eftersom att det kom massa randoms också men det är bara kul. Var en jätterolig kväll och det regna inte en enda gång!!
Kom hem vid halv 2 och somnade direkt.
 Vaknade för ett tag sen och jag är så jävla trött. Har vart spänd i flera dagar över en massa saker och nu släppte allt, så hela min kropp och huvud säger ifrån. Idag ska jag vara hemma och fixa mitt rum och bara chilla med mammsen, och sen ikväll kanske jag hittar på någonting. 
 
jag har sommarlov nu förresten kom jag på. STÖRT.
 

to infinty and beyond ♥

2013-06-12 / 19:25:59 ♥
 
Jag har de vackraste vännerna på jorden.
I 4 år har vi hållt ihop nu. Ni är inte perfekt någon av er men tillsammans blir vi något som inte ens går att sätta ord på.

stop looking back

2013-06-12 / 19:15:05 ♥
 
Halloooo.
Golfen idag gick ganska bra endå, jag och Linn är ju gamla golf pros så det sitter ju i så att säga...
På avslutningsfikat när vi var tillbaka till skolan var det bara tårar tårar tårar. 
Linn var jätteledsen och jag sa "Men linn vi slutar inte först imorgon, tänk så!" Det vart inte riktigt som jag ville eftersom hon då började gråta ännu mer och sa "vi slutar imorgon buhääää" typ. Sötpösen min.
 
Jag och Linn åkte hem till henne och gjorde en cheesecake tills ikväll och sen åkte vi på hannas skolavslutning.
Nu har jag ätit och duschat och lagt fram saker som jag ska ha imorgon. Vid 8 ska jag åka till Linn där jag och min elit ska sova och spendera kvällen. Vi ska se nyaste pretty little liars och äta cheesecake. Sen imorgon ska vi fixa oss tillsammans och äta god frukost, ska bli så mysigt.

Imorgon slutar jag grundskolan. WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

bal 2013

2013-06-12 / 08:40:27 ♥
 
Några bilder från min bal igår!
Hade en jätterolig kväll, folk höll fina tal, vi dansade i timmar och åt jättegod mat.
Jag var riktigt trött när jag kom hem vid halv 1, och somnade inte först 2.
Jag är sjukt äcklig nu så ska hoppa in i duschen och sen fixa mig, 9:orna har golf först, och sen är det volleybollfinal mot lärarna och sen fika med alla 9:or plus lärare, där vi också ska sjunga våra låtar.
 
Imorgon är det skolavslutning. Kvällen ska spenderas med de jag gillar allra mest. Blev inte uttagen till matchen ikväll, vart jättearg och blöö har sett fram emot den så länge och har tränat röven av mig så missar jag en träning pga av bal så får jag inte spela match. Men jaja.
Nu ska jag försöka fixa mig så jag ser någorlunda ut sista dagen innan avslutning. Blö vad ont i hjärtat det gör.
 

prom

2013-06-11 / 15:11:53 ♥
 
Idag har jag vart på ridning med 9:orna och sen volleybolltunering som vi förlorade men det är chill hörrni.
Nu är Cecilia här och vi ska fixa oss inför baleeeeeen som är om 3 timmar!!
 

monday blööö

2013-06-10 / 21:42:42 ♥
 
Hej bloggisen.
Jag är dötrött och slutkörd. Det har varit en jobbig dag. Hade fika med klassen (det blev min frukost och lunch haha love me) där vi också skrev till varandra i våra minnesböcker, och sen hade vi dans med alla 9:orna och övade inför imorgon. Vi städade ur skåpen och var på en brutalt tråkig föreläsning eller vad det nu var. Efter vi slutat drog jag till Södertälje och klippte mig och slingade håret, medans jag satt där fick jag även halvmigrän, så mysigt blev väldigt glad. Tog bussen hem och åt, sen gick jag till Helena som fixade mina naglar inför imorgon. Nu ligger jag i sängen och mår jätteilla och har så ont i huvudet att jag vill spy.

Nu loggade Daisy in på skype så ska prata lite med henne, min allra bästa ♥

Göteboooorg!!!

2013-06-09 / 21:02:53 ♥


 
Hemma från världens bästa helg i Göteborg!
Vi kom dit vid 12 typ, då la vi in väskorna på hotellet och sen gick vi runt och kolla på stan.
Åt en asgod macka med chevreost, jordgubbar, avokado och valnötter till lunch, så jävla bäst.
Vi gick till hemköp och handlade massa gott som vi skulle ha till kvällen, och sen la vi oss och vilade och fixade oss på hotellrummet. Vid 5 gick vi till en resturang som vi hade bokat bord på och åt middag där, hur gott som helst och supermysigt väder också. Vid halv 7 tog vi spårvagnen till konsterten. Vid halv 9 kom Håkan Hellström ut och i 2 och en halv timme gav han mig gåshud. Han körde alla låtar jag ville, hela publiken dansade och sjöng med, det var varmt och soligt och han var bara helt fantastisk.
Vi tog spårvagnen tillbaka till hotellet och det var fett mycket folk så ramlade och hahaha de var så himla roligt. Vi åt massa gott när vi kom tillbaka till rummet och snackade och så och sen somnade vi alla helt döda vid halv 2 ungefär. 

Vid halv 8 gick vi upp imorse och jag kände mig typ helt bakis, eftersom vi hade dansat så mycket så hela kroppen gjorde ont, för lite sömn och halse gjorde ont. Men det gjorde ingenting för hotellfrukosten vi åt sen var så underbar. Tåget hem gick halv 2 och innan dess gick vi lite mer på stan, gick längst vattnet, satt vid en uteserving och drack smoothie och tog massa bilder. Tåg resan hem var bajs så vi kom hem 3 timmar senare än vad vi skulle typ, men jag skrattade iallafall! 
 
världens mysigaste bästaste roligaste helg!

SUMMER

2013-06-07 / 22:55:43 ♥

"Men så kommer en säsong igen och strömmen går igång igen och nätterna blir ljusa, och jag känner att jag lever och att jag minns"

Är inte livet helt underbart just nu? Det är varmt, jag har en sjukt rolig helg framför mig, bal, skolavslutning, fotboll, ledighet. Jag längtar efter sena kvällar när det fortfarande är varmt ute, träffa nya människor, längtar utomlands, längtar till och med till att jobba, längtar efter jordgubbsplock och stränder. Trots att jag inte kommer träffa min bästavän på 4 veckor i sommar, att jag inte kommer att få träffa min Daisy på hela året, att jag splittras med mina närmsta så känns allt så himla bra just nu. Jag ser fram emot gymnasiet så mycket, nya människor, ny miljö, nya känslor och bara nytt allting. Men först ska jag ha världens bästa sommarlov.


BE HAPPY

2013-06-07 / 20:34:56 ♥
 
Åkte in till Stockholm imorse och hängde med Rebeccaaaa.
Vi ska förhoppningsvis börja i samma klass i höst på Östra Real, så det blir ju bara helt bäst.
Vi köpte frozen yogurt och gick på stan och bah chilla, galet varmt så lök.
Var hemma i 10 minuter och bytte om innan träningen, där höll jag på och svimma ingen enegi alls.
När jag kom hem hade Emma och mamma gjort världens godaste sallad och sen åt vi sjukt god glass till efterrätt. 
 
Nu sitter jag helt död i soffan och ska göra en kopp te och svulla bullar och se på fotbollen.
Sen ikväll ska jag packa och fixa för imorgon drar vi till göööööteeeeet!!! så jävla taggad!!!!!
 

Godmorgon fredag

2013-06-07 / 08:58:52 ♥


Perfect is boring

2013-06-06 / 11:05:27 ♥

Nu ska jag ta bussen in till stan och möta Vendela för att äta sushii. Ikväll är det träning också, varmtvarmt älskar att spela fotboll i sol, så härligt. Idag är livet väldigt bra!


lycka

2013-06-06 / 10:06:40 ♥
 
alltså ÅÅÅÅH.
Evelina har vart i Australien i 4 månader, hon är min systers bästakompis och a part of the familiy liksom.
För två veckor skrev hon till mig och pappa och sa att hon skulle komma hem igår, men att hon ville att det skulle bli en överasskning för Emma och hennes föräldrarar.
Så vi bjöd över dom på middag och jag och pappa var de enda som visste så vi satt typ på helspänn hela kvällen och jag käka mängder av socker för jag var så nervös hahah, och sen när vi satt och spelade kort på altanen vid typ 10 så kommer Evelinas kompis runt på baksidan och säger "hej! jag hade bara vägarna förbi, så ville bara säga hej" vilket är jättekonstigt eftersom att vi hade typ familjemiddag hahah. Sen står hon och pratar lite och sen kommer Evelina fram och det var typ ett moviemoment, Emma blev sååå överasskad. Världens bästa kväll.

to make you feel my love

2013-06-05 / 17:14:14 ♥
 
Trött som fan.
Ingenting hände i skolan, sista skoldagen very very sad nästa vecka är bara massa aktiviteter.
Hängde med Clara och Linn efter skolan men sen gick jag hem för att jag har så sjukt ont i huvudet och mår så illa samtidigt som jag är hungrig men vågar inte äta för är rädd för att spy upp det.
Ligger i sängen med rullgardinen nerdragen och en kopp te och kolla grey's, men nu ska jag sova ett tag.
Ikväll får vi gäster och vi ska grilla lamm, gott. 

clarity

2013-06-04 / 21:30:00 ♥
 
en av mina änglar i laget ♥

Träningen gick bra! Fast asså hahaha roligaste hände, vi körde match så var bollen nära att gå ut till inkast så jag skulle stanna den men halkade då på bollen och ramlade haha.. och alla såg och alla skrattade, och när något sånt händer börjar jag asgarva lite då och då typ 10 minuter efter. 

Nu är jag helt död i benen och jävligt hungrig så ska se om det finns någort jag kan mätta min mage med ;) ;) ;)
Imorgon ska bli en underbar dag. Helt fantasiskt kommer det bli, dels för att det är min sista skoldag innan långledigt. Mums. 

I hate people. I love food

2013-06-04 / 16:18:27 ♥
 
Jag har inget mer plugg i grundskolan. Imorgon sätts betygen och jag är fri för några månader.
Det har varit en konstig dag idag. Jag har blivit så arg att jag nästan började gråta för min spanskalärare är den mest opedagogiska läraren i denna värld, för att jag fick tillbaka mitt SO prov som gick bajs och för att NO provet jag gjorde idag gick bajs. Men det var god mat i skolan och det var en rolig sista idrottslektion med klassen, fina tal lästes upp och jag åt en jättegod macka efter skolan. Så det blev plus minus noll.

Jag har legat och kollat på lite gossip girl och Grey's anatomy och druckit te, snart är det middag och sen ska jag iväg på träning. Matchen på torsdag blev framflyttat, hade sett fram emot den så länge så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till :'(

Monday

2013-06-03 / 17:48:20 ♥

So-provet gick skit och NO-provet imorgon kommer max bli ett D. Jag kan inte äta för jag mår illa och jag är trött och ska på lagfotografering om en timme. Sommarlov snart. Öka.


nothing to lose

2013-06-03 / 07:09:32 ♥
 
Godmorgon!
Idag har jag SO-prov och ska hålla mitt tal inför hela klassen, buwäwääää.
Nåväl. Efter skolan ska jag plugga till mitt sista prov i grundskolan med Linn, och sen är det lagfotgrafering.
Göteborg på lördag, åh ♥

Söndaag

2013-06-02 / 08:42:21 ♥

Hade match igår, gick jättebra och var so much fun. Sen åkte jag in med pappa och handlade balskor, åt middag och råkade även köpa en tröja. Pluggade på kvällen, kollade film med papi och åt mängder av godis. Idag ska jag plugga. Och åka till gymmet i think. Kul helg, men detta är den sista tråkiga helgen på flera veckor. Hold on


,

2013-06-01 / 18:49:44 ♥

RSS 

2.0